ADANA / SEYHAN - 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

18 Mart şehitleri anma etkinlikleri doğrultusunda Adana'mızın şehitlerinden olan ŞEHİT DURAN'IN kabristanına okulumuz öğrencileri ile ziyaret gerçekleştirdik, ziyaretimiz esnasında dualar okuyup Kur'anı Kerim okuduk, emeği geçen öğrencilerimize ve müdür yardımcılarımıza teşekkür ederiz..

Mrt

Ock

"Kişisel Gelişim Uzmanı Mesut SEZERBAŞ yönetiminde Hedef LGS 2024 kapsamında sınava girecek öğrencilerimiz  için motivasyonunu arttırmaya yönelik toplantı düzenlendi"

Ock

Bilgi yarışmasında emeği geçen Müdür Yardımcımız MEHMET AKTAY, Öğretmenlerimiz Fatma ULUER, Emrah HELVACI, Tuba ÇİMEN, Rumeysa TAŞAN, Elif Nur ŞAN'a ve diğer tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Bilgi yarışmasında 8-A sınıfımız 1. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Soru Çözmede Karşılaşılan Güçlükler, Çözerken Yapılan Yanlışlar ve Soru Çözme Teknikleri ile İlgili Bilgilendirme Yapılmıştır.